TMMOB FEANI ORTAK TOPLANTISI YAPILDI

15.12.2017

FEANI (Avrupa Ulusal Mühendislik Birlikleri Federasyonu) ile TMMOB ortak toplantısı 14-15 Aralık 2017 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi. TMMOB’de gerçekleştirilen toplantıda, FEANI üyeliği kapsamında oluşturulması gereken Türkiye organizasyonu konusunda çalışmalar yapıldı.

Toplantıya FEANI Avrupa İzleme Komitesi eski üyesi Karel De Wever ve Rita Heissner ile TMMOB FEANI Temsilcisi Prof. Dr. Müfit Gülgeç, TMMOB Yürütme Kurulu Üyesi Kemal Zeki Taydaş, Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ümit Özcan, Genel Sekreter Dersim Gül, Genel Sekreter Yardımcısı Gülsüm Sönmez, Teknik Görevliler Özgür Cemile Göktaş Küçük, Bülent Akça, Eren Şahiner, Sezgin Çalışkan, Teknik Danışman İdil Soyseçkin ve Basın Yayın Görevlisi Ekin Özbek katıldı.

Toplantıda, FEANI Avrupa Mühendislik Eğitimi Veritabanı (FEANI European Engineering Education Database) sistemine giriş, Ulusal İzleme Komitesi (National Monitoring Committee) ve diğer FEANİ hizmetleri için gereken yapıların oluşumu, işleyişi gibi konularda bilgi alış verişinde bulunuldu.