45. Dönem KHK İle İhraç Edilen Mühendis Mimar Şehir Plancıları Çalışma Grubu - 11 Nolu Toplantı Kararları

Toplantı No:

MO

Gül Köksal

MO

“KHK ile İhraç Edilen Mühendis Mimar Şehir Plancıları Çalışma Grubu” onbirinci toplantısı 15 Kasım 2019 tarihinde yukarıdaki katılımcılarla TMMOB’de yapıldı.

Toplantıda genel bilgilendirme ve değerlendirme yapıldıktan sonra;

1-  Çalışma Grubu Rapor çalışması üzerine değerlendirmeler paylaşıldı. Görev alan arkadaşların, sorumlu oldukları bölümlere ilişkin hazırladıkları metinleri gözden geçirerek 1 Aralık tarihine kadar gruba yeniden göndermesine; Yerine getirilmemiş görevlerin tamamlanmasına; Hukuki değerlendirme ile politik değerlendirme başlıkları birleştirilmesine; Taslağın içeriğin revize edilmesine ve Melda Yaman tarafından raporun bütün olarak gözden geçirilmesine,

2- Hukuki Destek: Hukuki desteğin kapsamı ve yöntemi konusunda hukukçularla görüşülmesine; (Erşat Akyazılı -Deniz Kimyon)

3-  Yargı Reformuna ilişkin çalışma grubumuz adına bir değerlendirme bilgi notu hazırlanmasına ilişkin Deniz Kimyon ve Dilek Karabulut’un görevlendirilmesine karar verildi.

4- Sonraki toplantı tarihinin 17 Aralık 2019 Salı günü saat 13:00’da TMMOB’de yapılmasına,

Karar verilmiştir.