İMO: İSRAİL SALDIRGANLIĞINA KARŞI FİLİSTİN HALKININ YANINDAYIZ!

11.05.2021

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İsrail`in Filistin halkına yönelik saldırıları nedeniyle 11 Mayıs 2021 tarihinde bir basın açıklaması yaptı.

İsrail Saldırganlığına Karşı Filistin Halkının Yanındayız!

İsrail tarafından bir kez daha Filistin halkına karşı acımasız saldırılar başlatılmış, aralarında çocukların da olduğu birçok Filistinli hayatını kaybetmiştir.

Ortadoğu barışının temel koşullarından birisi Filistin üzerindeki İsrail işgalinin son bulmasıdır.

Odamızın tarafından 1980 yılında onursal üyelik verilen Yaser Arafat bizler için sadece bir meslektaş dayanışmasını ifade etmemekte aynı zamanda Türkiye ve Filistin halkları arasında sevgi, kardeşlik ve dayanışma bağlarını simgelemektedir.

İnşaat Mühendisleri Odası olarak İsrail`in katliamları karşısında Filistin halkının yanındayız!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası
Yönetim Kurulu