TMMOB DENİZLİ İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

16.05.2022

TMMOB Denizli İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve TMMOB Yönetim Kurulu II. Başkanı Selçuk Uluata ve Yürütme Kurulu Üyesi Özden Güngör'in de katılımıyla Mimarlar Odası Denizli Şubesinde saat 15.00'te gerçekleştirildi.

TMMOB, 14 Mayıs’taki Danışma Kurulu'nun ardından "Gezi'ye, Emeğimize ve Mesleğimize Sahip Çıkıyoruz!" sloganıyla 16-22 Mayıs tarihleri arasında tüm illerde düzenlenen kitlesel eylemlerin yanı sıra düzenlenen TMMOB Denizli İKK Toplantısına; TMMOB Denizli İKK Sekreteri Mehmet Akköse ile MMO Yönetim Kurulu Genel Başkanı Yunus Yener, Odalarda HKMO’dan Kemal Çavdaroğlu, İÇMO’dan Azize Yıldız Çağlayan, İMO’dan Gonca Yüksel, Nigar Höyük, Eray Kara, Fatih Afşar, Hakan Sönmez, İzzet Şekerci, Mehmet Sıddık Çağin, JMO’dan Barış Semiz, Fatih Afşar, KMO’dan Deniz Akdağ, MMO'dan Mehmet Sarıca, Nihat Çapoğlu, Behice Çetinkaya Dilbaz, Beycan Tekkoyun, Umut Cüneyt İyiol, Mimarları Odasından Tuğba Acar Panayır, Özlem Durdu Kabel, Peyzaj Mimarları Odasından Aynur Aktaş, ZMO’dan Halil Can Urgancı, Gülhan Saruhan ve Eğitim-Sen’den Veli Öztürk ile KESK’ten Serkan Deniz Özkan katıldı.

TMMOB İkinci Başkanı Selçuk Uluata, Yürütme Kurulu Üyesi Özden Güngör ve MMO Başkanı Yunus Yener'in de aralarında bulunduğu heyet kampanya çalışmaları kapsamında Denizli'de süren Adalet Nöbetini ziyaret ederek, Gezi Tutuklularının serbest bırakılması çağrısını tekrarladılar.