ATAMASI YAPILMAYAN MÜHENDİSLER TMMOB’Yİ ZİYARET ETTİ

16.03.2015

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan atama bekleyen ziraat mühendisi, gıda mühendisi, su ürünleri mühendisi ve balıkçılık teknolojisi mühendislerinden oluşan heyet 16 Mart 2015 tarihinde TMMOB’yi ziyaret etti.

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı ve Genel Sekreter Dersim Gül ile görüşen heyet, atama sorununa karşı mücadele ettiklerini ve bu eksende bir dizi eylem-etkinlik gerçekleştireceklerini ifade ettikten sonra TMMOB’den destek taleplerini dile getirdi.

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı mühendis, mimar ve şehir plancılarının yaşadığı sorunlara karşı Odalarımız ve Birliğimiz düzleminde ortak mücadele yürütüldüğünü, atama bekleyen meslektaşlarımızın sorunları için de birlikte mücadele edileceğini vurguladı. Soğancı, Bakanlıktan atama bekleyen mühendislerin önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği eyleme destek verileceğini ifade etti.