HKMO 15. YAZ EĞİTİM KAMPI DÜZENLENDİ

05.09.2016

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Yaz Eğitim Kampı’nın on beşincisi, 25 Ağustos- 2 Eylül tarihleri arasında “FARKINDALIK” sloganıyla İzmir Seferihisar’da TEOS Ormancı Tatil Köyü’nde düzenlendi.

"Farkındalık"ın öneminin bu temayla bağıntılı konular çerçevesinde işlendiği 15. Yaz Eğitim Kampı çerçevesinde; "Bilmeden Yaşamak", "Kendi Everest‘inize Tırmanın", "Harita Mühendisinin Gözünden Yaşam Koçluğu", "Demokraside Vatandaş Farkındalığı ve Yeni Anayasa", ""FIG 2018 İstanbul" Kongresine Doğru" ve "Sinema ve Tiyatronun Toplumdaki Yeri" söyleşileri, "İHA Uygulamaları" teknik oturumu, "Çalışma Yaşamında Örgütlülüğün Önemi", "HKMO Kamplarından Geleceğe Bakış; Geç Farkındalık", "Yerel Yönetimler ve Birlikte Çalışabilirlik", "Toplumsal Mücadelenin Kentsel İzleri ve TMMOB", "Mesleki ve Kamusal Mücadelede HKMO", "Farkındalık Yaratmanın Bir Aracı Olarak Mizah", "Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Atölyesi", "Öğrenci FORUMU: "HKMO Öğrenci Örgütlülüğü, Öğrenci Sorunları ve Kamp Değerlendirmesi""Oyuncak Müzesi Gezisi, spor turnuvaları ve oryantiring yarışması yer aldı.

Kampın açılışında sırasıyla, HKMO Öğrenci Birliği Başkanı Ruken Yılmaz, HKMO İzmir Şube Başkanı Kubilay Yıldırım, HKMO Genel Başkanı Ertuğrul Candaş ve TMMOB Yürütme Kurulu Üyesi Ali Fahri Özten birer konuşma yaptı. Ayrıca kampa katılan HKMO Ankara Şube Başkanı Recep Vadı, HKMO Diyarbakır Şube Başkanı Can Deniz Akdemir ve FIG 2. Başkanı ve HKMO Uluslararası İlişkiler Komisyonu Başkanı Dr. Orhan Ercan da birer konuşma yaptı. TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz'ın da katıldığı 15. Yaz Eğitim Kampına 90 öğrenci üye katıldı.