LPG SORUMLU MÜDÜR KAYITLARIYLA İLGİLİ EĞİTİM VERİLDİ

22.12.2016

15 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Sıvılaştırılmış Petrol Gazları (LPG) Piyasası Eğitim ve Sorumlu Müdür Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik çerçevesinde TMMOB’ye bağlı Odalardan LPG Sorumlu Müdür Belgesi alan kişilerin kayıtlarının EPDK'ya elektronik ortamda online olarak iletilebilmesi için hazırlanan WEB servis yazılımı ve basılacak belgeler üzerinde yapılacak değişiklikler ile ilgili olarak oda katılımcılarına eğitim verildi.

TMMOB’de 20 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilen eğitime; Bilgisayar Mühendisleri Odası, Çevre Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Gemi Mühendisleri Odası, Gıda Mühendisleri Odası, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Jeofizik Mühendisleri Odası, Kimya Mühendisleri Odası, Maden Mühendisleri Odası, Makina Mühendisleri Odası, Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası, Petrol Mühendisleri Odası, Tekstil Mühendisleri Odası ve Ziraat Mühendisleri Odası’ndan katılım sağlandı.