PEYZAJ MİMARLIĞI PLANLAMA VE MEVZUATTA “SÖYLEM VE EYLEM” PANELİ YAPILDI

05.11.2016

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Adana Şubesi tarafından Peyzaj Mimarlığı 6. Kongresi / Kongre Öncesi Etkinlikler kapsamında panel düzenlendi. Planlama ve Mevzuatta Söylem ve Eylem Paneli, 04 Kasım 2016 tarihinde Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi İ. Akif Kansu Toplantı Salonu‘nda gerçekleştirildi.

Panel‘in açılışında; Peyzaj Mimarları Odası Adana Şube Başkanı Mehmet Ali AYGÜN, Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Süha BERBEROĞLU, Peyzaj Mimarları Odası Genel Başkanı; Ayşegül ORUÇKAPTAN ve TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin ŞAHİN birer konuşma yaptı.

Prof. Dr. Muzaffer YÜCEL, Ulaş B. ÇETİNKAYA ve EMRE Baturay ALTINOK'un sunumlarını yaptığı panelde, panel yöneticiliğini TMMOB Yönetim Kurulu Üyesi Bahattin ŞAHİN üstlendi.