TMMOB KOCAELİ KENT SEMPOZYUMUNA DOĞRU 1. PANEL GERÇEKLEŞTİRİLDİ

28.02.2019

TMMOB Kocaeli Kent Sempozyumu’nun üçüncüsü öncesi, yine İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen etkinlikler çerçevesinde “3. Kent Sempozyumuna Giderken 1. Panel – Kent ve Demokrasi” 23 Şubat 2019 tarihinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Mimarlar Odası Taş Bina’da gerçekleştirilen etkinlikte İnşaat Mühendisleri Odası üyesi ve Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ve Şehir Plancıları Odası 25. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve ODTÜ Siyaset Bilimi Öğretim üyesi Prof. Dr. H. Tarık Şengül birer konuşma yaptılar. Katılımcıların soru ve görüşlerinin iletilmesiyle etkinlik son buldu.

Kent Sempozyumuna Giderken 2. Panel “Kocaeli Kent Sorunları – Çözüm Önerileri” başlığıyla 2 Mart 2019 tarihinde Mimarlar Odası Taş Bina’da “Kentleşme, Sanayi, Çevre ve Halk Sağlığı” sorunlarını ele alacak.