LPG SORUMLU MÜDÜR KAYITLARIYLA İLGİLİ EĞİTİM VERİLDİ

28.12.2015

Sıvılaştırılmış Petrol Gazları Piyasası Eğitim ve Sorumlu Müdür Yönetmeliği çerçevesinde TMMOB’ye bağlı Odalardan LPG Sorumlu Müdür Belgesi alan kişilerin kayıtlarının EPDK'ya elektronik ortamda online olarak iletilebilmesi için hazırlanan WEB servis yazılımı konusunda oda katılımcılarına eğitim verildi.

TMMOB’de 28 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilen eğitime; Bilgisayar Mühendisleri Odası, Çevre Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, Fizik Mühendisleri Odası, Gemi Mühendisleri Odası, Gıda Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Jeofizik Mühendisleri Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Kimya Mühendisleri Odası, Makina Mühendisleri Odası, Metalurji ve Malzeme Mühendisleri Odası, Petrol Mühendisleri Odası, Tekstil Mühendisleri Odası’ndan katılım sağlandı.