TMMOB YK-ODA BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

08.12.2015

TMMOB Yönetim Kurulu ve Oda Başkanları ortak toplantısı 8 Aralık 2015 tarihinde Makina Mühendisleri Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

10 Ekim Ankara Katliamı sonrası gelişmeler ve görevler, Genel Kurul süreci, TMMOB 4. Kadın Kurultayı gündemiyle yapılan toplantıya; TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı, 2. Başkan Züber Akgöl, Sayman Üye Bahattin Şahin, TMMOB Yönetim Kurulu Üyeleri Zeyneti Bayrı Ünal (ÇMO), Neriman Usta (EMO), Ekrem Poyraz (FMO), Hakan Aydoğdu (GMO), Kemal Zeki Taydaş (GIDAMO), Ali Fahri Özten (HKMO), Mehmet Torun (MADENMO), Cemalettin Küçük (METMALMO), Ozan Yılmaz (Peyzaj MO), Nehir Yüksel (ŞPO), M. Tevfik Kızgınkaya (ZMO) ve Oda Temsilcileri Mustafa Atilla Işık (BMO), Hüseyin Yeşil (EMO), Sinem Dedetaş (GMO), Feramuz Aşkın (GEMİMO), Yusuf Songül (GIDAMO), Ertuğrul Candaş (HKMO), Harun Reşit Sever (HKMO), Nevzat Ersan (İMO), Şevket Demirbaş (JFMO), Faruk İlgün (JMO), Rengin Konuk (JMO), Ali Uğurlu (KMO), Ayhan Yüksel (MADENMO), Ali Ekber Çakar (MMO), Fırat Çukurçayır (Meteoroloji MO), Fikret Oğuz (Mimarlar O.), Ayşegül Oruçkaptan (Peyzaj MO), Orhan Sarıaltun (ŞPO), Özden Güngör (ZMO) katıldı.