27.01.2021

TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu Düden Şelalesi ve Çayı Nitelikli Koruma Alanı olmasına rağmen köpükle kaplanması ve ardından binlerce balık ölümünün gerçekleşmesiyle ilgili olarak 27 Ocak 2021 tarihinde bir basın açıklaması yaptı.

26.01.2021

TMMOB Mimarlar Odası 9 kişi hakkında Gezi Davası’nda verilen beraat kararının, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi tarafından bozulması üzerine 26 Ocak 2020 tarihinde bir basın açıklaması yaptı.

Basın Açıklamaları
25.01.2021

Gezi Davasında yargılanan, aralarında üyelerimizin de bulunduğu 9 kişi hakkında verilen beraat kararlarının İstinaf Mahkemesi tarafından bozularak yeniden yargılama kararı verilmesi üzerine TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz tarafından 25 Ocak 2021 tarihinde basın açıklaması yapıldı.

24.01.2021

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu, bölge sakinlerince talep edilen Kuzey Marmara Otoyolu tünel inşaatı nedeniyle yapılarda oluşan hasarların incelenmesi çalışması sonucu İMO İstanbul Şubesi ile ortak bir rapor hazırladı.

24.01.2021

TMMOB Mersin İl Koordinasyon Kurulu'nun Tekfen Polipropilen Üretim Tesisi Projesi'ne ilişkin yaptığı değerlendirmenin birinci bölümü yayımlandı.

24.01.2021

İnsan haklarının, demokrasinin, laikliğin ve aydınlanma değerlerinin yılmaz savunucusu Uğur Mumcu'yu unutmadık, unutturmayacağız!..

Basın Açıklamaları
22.01.2021

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı Kamu Mali Yönetim ve Dönüşüm Genel Müdürlüğü tarafından 9 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan “Mahalli İdareler Sözleşmeli Personel Ücret Tavanları”na ilişkin genelgede Peyzaj Mimarları'nın mühendislik-mimarlık disiplinleri dışında sınıflandırılmasıyla ilgili TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz tarafından 22 Ocak 2021 tarihinde basın açıklaması yapıldı.

22.01.2021

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası elektrik dağıtım şirketleri ile görevli tedarik şirketlerine ek kazanç, vatandaşa ise yeni yükler getiren Perakende Satış Tarifesinin Düzenlenmesi Hakkında Tebliğ, Dağıtım Tarifesinin Düzenlenmesi Hakkında Tebliğ ve Net Kar Marjı Oranı hakkındaki EPDK kararını yargıya taşıyarak 22 Oca 2021 tarihinde konuya ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

22.01.2021

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, 22 Ocak 2021 tarihli BirGün Gazetesi'ndeki köşesinde, siyasi iktidar sahte gündemlerle meşgul olurken ülkemizde giderek derinleşen işsizlik-yoksulluk sorunu üzerine yazdı.

21.01.2021

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya-Kepez’de yer alan Düden Çayı ve Düden Şelale’sine ilişkin 21 Ocak 2021 tarihinde bir basın açıklaması yaptı.