45. Dönem Bilirkişilik Çalışma Grubu - 3 Nolu Toplantı Kararları

Peyzaj MO

Mehtap Ercan Bilgin

ZMO

Bilirkişilik Çalışma Grubu ilk toplantısı 21 Kasım 2018 tarihinde yukarıdaki katılımcılarla yapıldı.

KARARLAR

1. TMMOB Yönetim Kurulunca onaylanan Bilirkişilik Çalışma grubu 45. dönem çalışma programı eylem planında öncelik sıralamasının; İç Mevzuat Çalışmaları, TMMOB 3. Bilirkişilik Çalıştayı ön hazırlık çalışmaları, Uzmanlık ve alt uzmanlık çalışmaları olarak belirlenmesine,
  2. 45. Dönem çalışma programı 2. Çalışma aksı; 6754 sayılı Bilirkişilik Kanunu ve Bilirkişilik Yönetmeliği çerçevesinde TMMOB ve bağlı Odaları tarafından yürütülen Bilirkişilik çalışmalarının yeniden kurgulanması ve uygulamaların ortaklaştırılması yönünde çalışmalar yapılması,’’ alt başlığı ‘’İç mevzuat çalışmaları’’nın ön çalışmaları için alt komisyon kurulması ve bu komisyonda Çalışma grubu yürütmesi, Ersin GIRBALAR, Erdoğan BALCIOĞLU, Muteber Osmanpaşaoğlu Osman Tüzün ve Mehtap Ercan Bilginden oluşmasına,
  3. 45. Dönem çalışma programı 5. Çalışma aksı TMMOB 3. Bilirkişilik Çalıştayının Organizasyonu ön hazırlıkları için ön çalışmaları için alt komisyon kurulması ve bu komisyonda Çalışma grubu yürütmesi, Muteber Osmanpaşaoğlu, Erdoğan BALCIOĞLU, Işıl ARSLAN, Osman Tüzün ve Mehtap Ercan Bilginden oluşmasına,