10 EKİM BARIŞ VE DAYANIŞMA DERNEĞİ TMMOB'Yİ ZİYARET ETTİ

09.08.2017

10 Ekim Barış ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, gerçekleştirdikleri ilk genel kurulun ardından 9 Ağustos 2017 tarihinde 10 Ekim Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi'nin düzenleyicilerinden biri olan TMMOB'yi ziyaret etti.

10 Ekim Ankara Katliamında yaşamını yitirenlerin yakınları ve yaralıların kurduğu 10 Ekim Barış ve Dayanışma Derneği Birinci Olağan Genel Kurulu 12 Temmuz 2017 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilmişti. Genel Kurul'un ardından Dernek Yönetimi TMMOB'yi ziyaret ederek çalışma programı ve dernek faaliyetleri hakkında bir görüşme gerçekleştirdi.

Ziyarete 10 Ekim Barış ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehtap Sakinci Coşgun, Yönetim Kurulu Üyeleri Elif Özdemir, Gökhan Yaralı, Dernek Üyeleri Ahmet Andıç ve Sinan Ok katıldı. Dernek heyeti, TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, Yönetim Kurulu II. Başkanı Züber Akgöl, Yürütme Kurulu Üyeleri Ekrem Poyraz, Ali Fahri Özten, Kemal Zeki Taydaş ve Teknik Görevli Eren Şahiner ile görüştü.