BERKAY AKBAŞ ANISINA "HAYALLER YARIM KALMASIN"

17.02.2017

Ankara Tabip Odası, 10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen bombalı saldırıda hayatını kaybeden tıp öğrencisi, üyelerimiz İnşaat Mühendisi Salim Akbaş ve Mimar Zeynep Akbaş'ın oğulları Berkay Akbaş anısına "HAYALLER YARIM KALMASIN" sergisi düzenleyecek.

Berkay Akbaş Anısına Düzenlenen “Hayaller Yarım Kalmasın” Sergisi Başvuru Formu ve Koşulları

• Sergiye hekimler ve tıp öğrencileri katılabilir.
  • Her katılımcı beş fotoğraf gönderebilir.
  • Kısa kenarı 2500piksel, çözünürlük 300 dpi/inch ve 12 sıkıştırma kalitesinde, jpg formatında gönderilecektir.
  • Seçilen fotoğrafların baskısı ATO tarafından yaptırılacaktır.
  • Fotoğrafların gönderileceği mail adresleri [email protected] ve [email protected] olmalıdır. Fotoğraflar her iki mail adresine de iletilmelidir.
  • Sergilenecek olan fotoğraflar ATO Kültür Sanat ve Asistan Hekim komisyonu üyelerinden oluşan Seçici Kurul tarafından belirlenecektir.
  • Sergilenen fotoğraflardan seçici kurul tarafından belirlenenler 2018 Ankara Tabip Odası takviminde kullanılacaktır.
  • Ankara Tabip Odası (ATO), katılımcıların fotoğrafları ile ilgili izinler ve telif hakları ile ilgili herhangi bir sorumluluk üstlenmez. Katılımcı, sergiye gönderdiği fotoğrafların, isminin ve eser adının belirtilmesi koşuluyla, ATO yayınlarında ve sağlıkla ilgili eğitim, sanat vb. etkinliklerde kullanım hakkını ve buna bağlı olarak Fikri ve Sınai Haklar Kanunu ve ilgili mevzuat gereğince eserlerin çoğaltma, yayma, temsil, umuma iletim, faydalanma ve gerekli diğer haklar için ATO’ya izin verdiğini kabul eder.
  • “Hayaller Yarım Kalmasın” adlı serginin yeri ve tarihi önümüzdeki günlerde açıklanacaktır.
  • Sergiye fotoğraf gönderen katılımcılar yukarıda belirtilen koşulları kabul etmiş sayılırlar.

ATO – “Hayaller Yarım Kalmasın” Sergisi Katılım Formu

Yarışmacının Rumuzu:

Adı - Soyadı           :

Mesleği                  :

Görev yeri              :

Adresi                   :

Telefon (İş)            :

GSM                      :

E-posta adresi        :                                    @

Fotoğraflar:

Eserin Adı

Açıklama*

• *Açıklama isteğe bağlıdır.