İŞ GÜVENLİĞİ UZMANLARI, İZMİR’DE ÇALIŞTAY’DA BULUŞTU

28.04.2015

TMMOB İzmir İKK tarafından 25 Nisan 2015 tarihinde İş Güvenliği Uzmanları Yerel Çalıştayı düzenlendi. MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Ege Salonu’ndaki çalıştaya  120 iş güvenliği uzmanı katıldı.

Ankara’da 9-10 Mayıs 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek TMMOB İş Güvenliği Uzmanları Kurultayı için hazırlık olarak düzenlenen çalıştayda,  iş güvenliği uzmanlarının sorunları ve bu sorunların çözüm önerileri üzerine konuşmalar yapıldı. Maden Mühendisleri Odası’ndan Akut Akdemir ve Varol Barbaros Kargı’nın yönettiği çalıştayda, iş güvenliği uzmanlarının hem kendi örgütlenmeleri, hem de TMMOB çatısı altında örgütlenmeleri üzerine görüşler de paylaşıldı. Çalıştay sonucunda ortaya çıkan görüşler, 9-10 Mayıs’ta Ankara’da gerçekleşecek TMMOB İş Güvenliği Uzmanları Kurultayı’na taşınacak.