JMO: MESLEKTAŞLARIMIZI İŞSİZLİĞE MAHKUM EDEN POLİTİKALARA DA, İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM GETİRMEYEN BU ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNE DE HAYIR DİYORUZ!

06.03.2017

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası, 16 Nisan tarihli anayasa değişikliği referandumunda "HAYIR" diyeceklerini 6 Mart 2017 tarihinde yaptıkları bir basın açıklamasıyla komuoyu ile baylaştı.

Jeoloji mühendisiyim İŞSİZİM.

Beni işsizliğe mahkum eden politikalara da,

İşsizliğime çözüm bulmayan bir Anayasa’ya da HAYIR diyorum..

MESLEKTAŞLARIMIZI İŞSİZLİĞE MAHKUM EDEN POLİTİKALARA DA,

İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM GETİRMEYEN BU ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNE DE HAYIR DİYORUZ!

Üretime, yatırım ve istihdama dayalı politikaların terk edildiği bu ülkede jeoloji mühendisleri de gözden çıkarılmış,  binlerce meslektaşımız işsizlik sorununu en derinden yaşar hale getirilmiştir.

Bu gün, ülkeyi toplumsal, sosyal, demokratik alanda giderek nefes alamaz bir hale getirirken, yatırım, üretim ve istihdamı da engelleyen bir ülke yaratacak Anayasa değişikliği ile karşı karşıyayız.

Bugüne kadar uyguladığı politikalarla bizleri işsiz bırakan, istihdama çözüm üretmeyen, işsizlerin ihtiyacına göre şekillenmeyen, karanlık bir geleceği getirecek bu Anayasa’ya HAYIR diyoruz.

TMMOB JEOLOJİ MÜHENDİSLERİ ODASI