MO: DEPREM BÖLGESİNDEKİ MESLEKİ FAALİYETLERİN YÜRÜTÜLEBİLMESİ İÇİN DAYANIŞMA ÇAĞRISI!

10.05.2023

TMMOB Mimarlar Odası 5 Mayıs 2023 tarihinde "Deprem Bölgesindeki Mesleki Faaliyetlerin Yürütülebilmesi İçin Dayanışma Çağrısı!" başlıklı bir basın açıklaması yaptı.

Değerli Meslektaşlarımız,

6 Şubat 2023 tarihinde 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde, ülkemizde gerçekleşen en büyük depremlerden ikisi meydana gelmiş, 20 Şubat 2023 tarihinde ise depremden etkilenen bölgede 6.4 büyüklüğünde bir deprem daha yaşanmış, sonuçları oldukça yıkıcı etkiler ortaya çıkarmıştır. Depremlerin ardından bölgede toplumsal ve sosyal yaşamla birlikte, ekonomik ve mesleki faaliyetler de durmuştur.

Yaşanan yıkımın ardından bölgedeki mesleki faaliyetlerin yürütülebilmesinde ihtiyaç duyulan konteyner ve büro malzemelerinin temin edilmesinde, Mimarlar Odası olarak tüm birimlerimizle birlikte mesleki ve toplumsal sorumluluklarımızı yerine getirmek üzere ilgili bölgedeki çalışmalara destek sağlamayı amaçlamaktayız. Bu kapsamda, mesleki faaliyetlerin yürütÜlmesinde gerekli olan koşulları sağlayabilmek için bağışlarınızla katkıda bulunabilirsiniz.

Mimarlık Vakfı ve MİV-SAN Mimarlık Vakfı Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı, iyi günlerimizde güçlü bir birliktelik kurmak, kötü günlerimizde birbirimizle insani ve çağdaş koşullarda güvenle dayanışabilmek, bu zor günlerde yanınızda olabilmek için varlığını sürdürmektedir.

Dayanışma çağrısına destek olmak isteyen meslektaşlarımız nakdi yardımlarını;

·      Mimarlık Vakfı Web Sitesi Deprem Bağışı Linki üzerinden nakit veya kredi kartı ile, www.mimarlikvakfi.org.tr/urun/deprem-icin-bagis-yap/

·      Mimarlık Vakfı (MİV) Türkiye Vakıflar Bankası Karaköy Şubesi TR73 0001 5001 5800 7314 2747 04 banka hesabına havale ederek,

ulaştırabilirler.

TMMOB MİMARLAR ODASI