REFERANDUM VE TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

07.03.2017

DİSK Ankara Bölge Temsilciliği, KESK Ankara Şubeler Platformu, TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu, Ankara Tabip Odası ve Ankara Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası'nın düzenlediği "Referandum ve Türkiye'nin Geleceği Paneli" 6 Mart 2017 tarihinde 19.00'da  İMO Teoman Öztürk Toplantı salonunda geniş katılımla gerçekleştirildi.

TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Özgür Topçu'nun yaptığı açış konuşmasıyla başlayan panelin moderatörlüğünü Ankara Üniversitesinden ihraç edilen akademisyen Aysun Gezen üstlendi.

Panelde sırasıyla Prof. Dr. Korkut Boratav ve Prof. Dr. İbrahim Ö. Kaboğlu birer sunum yaptılar. Katılımın yoğun olduğu panelde sunumların ardından Soru-Cevap bölümüne geçildi. Katılımcıların görüşlerinin dinlenmesi sonrası panel sona erdi.