TMMOB BÖLGE İKK’LARI ORTAK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

13.07.2024

TMMOB Yönetim Kurulu ile Oda Yönetim Kurulu Başkanları 13 Temmuz 2024 tarihinde Diyarbakır'da, Bölge İl Koordinasyon Kurulları (Diyarbakır, Batman, Mardin, Urfa, Bingöl) ile ortak bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda gündemdeki gelişmeler ve 48. Dönem TMMOB Çalışma Programı üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı Diyarbakır İKK Sekreteri Mahsum Çiya Korkmaz'ın açılışı ardından TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz'ın konuşması ile devam etti.

Toplantıda sırasıyla Mehmet Mazmanoğlu – EMO, Aydın Aslan - Mardin İKK Sekreteri, Alican Çetinkaya - EMO Diyarbakır Şube, Şahin Bavli - İMO Batman Şube, Çekdar Taşkıran – ŞPO Diyarbakır Şube, Şihat Şengal - TMMOB Yüksek Onur Kurulu Üyesi, Sedat Seven - HKMO Diyarbakır Şube Bşk, Gökhan Arzu - Peyzaj Mo Diyarbakır Şube, Diyar Kurt - Mimarlar Odası Mardin Şube, Canfidal Boldaş - Bingöl İKK Sekreteri, Yunus Yener - MMO Yönetim Kurulu Başkanı, Nusret Suna - İMO Yönetim Kurulu Başkanı, Cem Nuri Aldaş - BMO Yönetim Kurulu Başkanı, Baki Remzi Suiçmez - ZMO Yönetim Kurulu Başkanı, Semih Temizkan - Mimarlar Odası Yönetim Kurulu II. Başkanı, Malik Bakır - JMO Yazman Üye birer konuşma yaptılar.

Sonrasında TMMOB Genel Sekreteri Dersim Gül’ün toparlayıcı konuşması ardından Yönetim Kurulu Başkanı Koramaz kapanış konuşmasını gerçekleştirdi.