TMMOB İLE TUNCELİ İKK BİLEŞENLERİ TOPLANTISI YAPILDI

31.07.2024

TMMOB ve Tunceli İl Koordinasyon Kurulu Bileşenleri toplantısı 28 Temmuz Pazar günü Tunceli'de yapıldı.

Toplantıya TMMOB Genel Sekreteri Dersim Gül, Tunceli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Uğur Bayrak, Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baki Remzi Suiçmez, TMMOB Teknik Görevlisi Eren Şahiner, TMMOB Hukuk Müşaviri Ferhat Çelepkolu, Maden Mühendisleri Odası Eski Başkanı Mehmet Torun, Orman Mühendisi Ahmet Demirtaş, Metalurji Mühendisi Cemalettin Küçük, Yılmaz Gök (EMO), Düzgün Kal (İMO), Songül Gür (JFMO), Sevinç Açıkgöz (MO), Umut Kork (ŞPO) ve Haydar Evcin katıldı.

Toplantıda TMMOB Çalışma Programı ile birlikte Tunceli'nin afete hazırlanması, madencilik faaliyetlerinin yarattığı tehditler, kamuda ve özel sektörde çalışan üyelerin sorunları ve yapılacak çalışmalar ele alındı.