TMMOB KOCAELİ KENT SEMPOZYUMU 21 ARALIK’TA BAŞLIYOR

15.12.2023

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu tarafından düzenlenen TMMOB Kocaeli Kent Sempozyumu 21-23 Aralık 2023 tarihlerinde “Kent Forumu” konseptiyle ”Cumhuriyet’in 100. Yılında Kocaeli" ana başlığında gerçekleştirilecek.

“Tüm kentten, her disiplinden bir iz kalsın” düşüncesiyle; 100. Yıla özel olarak planladığımız ve geleceğe ışık tutmasını istediğimiz programda; 1923’den 2023’e yüz yıllık süreçte kent ve yaşama dair tespitleri belgeleyecek, Kocaeli’nin değişimini izleyerek, geleceğe dair öngörü ve önerileri ortaya koyacağız.

Sergi, gösteri ve dinletiler ile zenginleşecek olan etkinlik serimizde, tartışma ve soru cevaplarla katılımcıların da aktif olduğu forum ortamının ağırlıklı olmasını hedefledik.

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu olarak 100. Yılda Kocaeli geleceğine ışık tutacak ve sonuçları ile tarihi belge değeri taşıyacağına inandığımız etkinlikler dizisini hep birlikte gerçekleştirmek, tamamlanan yüzyılda kent özelinde çok katılımlı ve üretken bir ivme yaratmak için çağrı yapıyoruz.

CUMHURİYET’İN 100.YILINDA KOCAELİ’yi birlikte belgeleyelim.