TMMOB YÖNETİM KURULU VE İKK SEKRETERLERİ ORTAK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

08.08.2023

TMMOB Yönetim Kurulu ve İl/İlçe Koordinasyon Kurulu Sekreterleri Ortak Toplantısı 7 Ağustos 2023 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Toplantıya TMMOB Yönetim Kurulu II. Başkanı Selçuk Uluata, TMMOB Genel Sekreteri Dersim Gül, TMMOB Yönetim Kurulu Üyeleri Hanze Gürkaş, Feramuz Aşkın, Ersin Gırbalar, Yusuf Songül, Murat Fırat, Turgay Erkan, Onur Gökulu, İl ve İlçe Koordinasyon Kurulu Sekreterleri Ahmet Uncu (Adana), Ufuk Bayır (Adıyaman), Seyit Ali Korkmaz (Ankara), Derya Ünver (Antalya), Erol Perçin (Bolu), Şirin Rodoplu Şimşek (Bursa), Yılmaz Eren (Edirne), Aykut Akdemir (İzmir), Süleyman Varol (Kayseri), Erol Özkan (Kırklareli),  Mehmet Ali Elma (Kocaeli), Agit Özdemir (Mardin İKK Temsilcisi), İbrahim Yücesoy (Mersin), Veli Kebapçı (Samsun), Fikret Çakır (Şanlıurfa), Cemal Polat (Tekirdağ), Ebru Çolak (Trabzon), Uğur Bayrak (Tunceli), TMMOB Teknik Görevlileri Eren Şahiner, Sezgin Çalışkan, Genel Sekreter Yardımcısı Gülsüm Sönmez katıldı.