TMMOB YÖNETİM KURULU VE ODA BAŞKANLARI ORTAK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

06.08.2024

TMMOB Yönetim Kurulu ve Oda Başkanları Ortak Toplantısı 1 Ağustos 2024 tarihinde TMMOB 48. Dönem Çalışma Programı gündemiyle çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Toplantıya TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, TMMOB Yönetim Kurulu II. Başkanı Ekrem Poyraz, TMMOB Genel Sekreteri Dersim Gül, TMMOB Saymanı Özgür Topçu, Yürütme Kurulu Üyeleri Hülya Küçükaras, Hanze Gürkaş, Bahadır Acar, Feramuz Aşkın, Orhan Sarıaltun, Arif Balkanay, Yusuf Songül, Hüsnü Meydan, Yönetim Kurulu Üyeleri Şevket Demirbaş, Ersin Gırbalar, Utkan Güneş, Mustafa Kubilay Yıldırım, Rüştü Öztürk, Mustafa Zorlu, Genel Sekreter Yardımcısı Gülsüm Sönmez, Teknik Görevliler Özgür Göktaş, Bülent Akça, Eren Şahiner, Oda Başkanları Cem Nuri Aldaş (Bilgisayar MO), Mustafa Boyraz (Çevre MO Yönetim Kurulu II. Başkanı), Mahir Ulutaş (Elektrik MO), Abdullah Zararsız (Fizik MO), Salih Bilal (Gemi Makineleri İşletme MO Yönetim Kurulu II. Başkanı), Bülent Hüseyinoğlu (Gemi MO), Yaşar Üzümcü (Gıda MO), Emrah Kaymak (İçmimarlar O), Selçuk Uluata (İnşaat MO), Cem Demirel (Jeofizik MO Genel Sekreteri), Malik Bakır (Jeoloji MO Yönetim Kurulu Yazman Üyesi), İbrahim Akyürek (Kimya MO), Ayhan Yüksel (Maden MO), Yunus Yener (Makina MO), A. İrfan Türkkolu (Metalurji ve Malzeme MO), Tores Dinçöz (Mimarlar Odası Genel Sekreteri), Oğuz Cihaner (Petrol MO Genel Sekreteri), Zafer Mutluer (Şehir Plancıları Odası Genel Sekreteri), Baki Remzi Suiçmez (Ziraat MO) katıldı.