VII. ULUSAL HİDROLİK PNÖMATİK KONGRESİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

27.10.2014

VII. Ulusal Hidrolik Pnömatik Kongresi ve Sergisi, TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) İstanbul Şube yürütücülüğünde 22-25 Ekim 2014 tarihleri arasında İstanbul Harbiye`de bulunan Askeri Müze ve Kültür Sitesi`nde gerçekleştirildi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı‘nın yanı sıra, 7 meslek ve sivil toplum örgütü, 11 üniversite ve 15 basın-yayın kuruluşu tarafından desteklenen kongre süresince 34 oturumda 56 adet bildiri sunuldu. 10 konferans, 1 panel, 2 yuvarlak masa toplantısı, 1 ödül töreni, 18 atölye çalışması, 4 kurs ve 5 özel oturum ve forum gerçekleştirildi.

Kongrenin açılış konuşmaları Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Zeki Arslan, Kongre Yürütme Kurulu Başkanı Şemsettin Işıl, MMO Başkanı Ali Ekber Çakar, AKDER Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Atılgan, İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı tarafından yapıldı.