DİSK EMEKLİ-SEN, EMEKLİLER DAYANIŞMA SENDİKASI VE TÜM EMEKLİLERİN SENDİKASI, TMMOB'YE BÜYÜK EMEKLİ MİTİNGİNE DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDULAR

27.11.2023

DİSK Emekli-Sen, Emekliler Dayanışma Sendikası ve Tüm Emeklilerin Sendikası 27 Kasım 2023 tarihinde TMMOB'yi ziyaret ederek 10 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirilecek Büyük Emekli Mitingine destek çağrısında bulundu.

Tüm Emeklilerin Sendikası MYK Genel Sekreteri Ali Rıfat Temel, Genel Mali Sekreter Hüseyin Demirton, DİSK Emekli-Sen Genel Sekreteri Fikri Kalender, DİSK Emekli-Sen Mali Sekreteri Gülefer Akyürek ve Mukaddes Tuncel; TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, Yönetim Kurulu 2. Başkanı Selçuk Uluata, Yürütme Kurulu Üyesi Özden Güngör ve Genel Sekreter Dersim Gül ile görüşerek 10 Aralık 2023 saat 13.00'te Anıtpark'ta gerçekleştirilecek Büyük Emekli Mitingi'ne destek çağrısında bulundular.

Büyük Emekli Mitingi
Tarih: 10 Aralık 2023